Încă de dimineață, soarele arde sus pe cer, așa cum nu a mai făcut-o de multă vreme. Cerul mai puțin albastru decât de obicei pare a fi decolorat de ascuțișul razelor trimise de discul solar. Niciun nor, oricât de mic, nu se încumetă să dea ochii cu soarele care dogorește nepăsător.

Bunicii Centrului de Îngrijire și Asistență Persoane Dependente se bucură de aceste zile. Câțiva dintre bunici, dis-de-dimineață ies în curte și se bucură de razele soarelui. După ce și-au luat doza de vitamina D, ei se întorc în centru, deoarece razele soarelui sunt tot mai arzătoare.

Ei  se bucură de activități, iar pe perioada „caniculei” ne putem petrece ziua într-o sală specială dotată cu video-proiector, pentru ca ei sa poată viziona filme sau să asculte anumite programe religioase, iar după ce se așterne umbra își iau Bibliile sau cărțile și citesc în curte.

Așadar dacă ai început vacanta și nu ai planuri în această vară, te invităm să faci parte din familia noastră și să faci cunoștință cu bunicii mei.

Cu recunoștință,
Diana Caba – Asistent Social